Breedbeeldcamera
videofonie

Geavanceerde videofonie biedt meer dan een buitenpost aan jouw voordeur en een binnenpost om te zien wie aanbelt en vervolgens de voordeur te openen.

 

De intelligente toegangsapparatuur oogt bijzonder mooi. Bovendien is ze vooral razend efficiënt en betrouwbaar. De breedbeeldcamera is innovatief. De smartphone-koppeling is superhandig. Wij zorgen voor een kwaliteitsvolle en doeltreffende installatie en ondersteuning.

 
Yunite_Securitysolutions_logo_cirkel

Our clever solutions

Yunite_Securitysolutions_cijfer_1

Applicatie

Met de smartphonekoppeling kan je de postbode, de pakjesdienst of een leverancier instructies geven over de levering van jouw bestelling. Als je niet thuis bent, heb je toch direct contact met jouw bezoeker en kan je zo verder afspreken.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_2

Breedbeeldcamera

De breedbeeldcamera geeft je steeds een duidelijk beeld van jouw bezoekers. Haarscherp, zodat er geen twijfel is. Ook de geluidskwaliteit is optimaal.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_3

Handige integraties

Wie aanbelt aan jouw voordeur, maakt meteen een indruk over het onthaal. Wij kiezen samen met jou de look en het design van de buitenpost. Dat doen we doordacht met een aanbod van mooi ogende kwaliteitstoestellen.

Wij zorgen voor een kwaliteitsvolle en doeltreffende installatie en ondersteuning.

Yunite_Securitysolutions_Installatie

Referenties