Efficiënte toegangscontrole

Je overweegt de toegang tot jouw site of gebouw te automatiseren en meteen ook te beveiligen? Wij zorgen voor een degelijk geautomatiseerd en veilig toegangsmanagement. State-of-the-art. Precies op maat van jouw noden. 

 

We geven jou een gepast voorstel met de geschikte technologie voor toegangsidentificatie en automatisering van jouw toegangspoort of -deur.
Dat kunnen een badgelezer, een codeklavier, een camera met gezichtsherkenning, toepassingen binnen de biometrie of een combinatie ervan zijn. 
Het herkenningsproces van wie toegang krijgt tot jouw faciliteit verloopt razend snel. Wie gemachtigd is tot toegang, voelt zich welkom. Jij hebt de garantie dat er geen ongenode gasten binnen geraken. Met jouw persoonlijke app kan je zelf ook op afstand toegang verlenen.

 
Yunite_Securitysolutions_logo_cirkel

Our clever solutions

Yunite_Securitysolutions_cijfer_1

Management

Toegangscontrole start met een toegangsplan dat bepaalt wie, waar en wanneer toegang krijgt tot jouw site of gebouw. De variabelen worden vervolgens naast jouw verwachtingen geplaatst. Zo wordt de technologie gekozen en het toegangscontrolesysteem opgebouwd.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_2

Programmatie

Voor een verhoogde veiligheid wordt er met de insteek van het toegangsplan bepaald of de apparatuur toereikend is. Programmatie van de batchlezer stelt beperkingen in van toegangsmogelijkheid op individueel niveau en in de tijd.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_3

Handige integraties

Jouw toegangscontrolesysteem kan uitgebreid worden met multimediaschermen met welkomstbericht, een camera met toegang via deurbel of videofonie voor kantoren. Vanop afstand kan jij alle nodige controle uitvoeren via realtime streaming.

Comfortabel in gebruik, efficiënt in beveiliging.

Yunite_Securitysolutions_Toegangscontrole

Referenties