Comfort, veiligheid en betrouwbaarheid met intelligente camerabewaking

Je kiest voor camerabewaking rond je woning. Graag gebruiksvriendelijk en intelligent. Wij bieden de gepaste oplossing voor jouw noden. In samenspraak en concreet op jouw maat.

 

Geavanceerde camera’s met artificiële intelligentie en hoge lichtgevoeligheid sporen accuraat personen, huisdieren en voertuigen op. Een audio-alarm en flitslicht kunnen desgewenst een indringer afschrikken. Op jouw persoonlijke app op smartphone, tablet of PC heb je een snelle en directe toegang tot al jouw beelden.

 
Yunite_Securitysolutions_logo_cirkel

Our clever solutions

Yunite_Securitysolutions_cijfer_1

Intelligentie

De haarscherpe beelden zijn door de intelligente technologie opgedeeld per gebeurtenis. Dat kan een indringer zijn die je eigendom betreedt. Evengoed gaat het om een voertuig. Het urenlang uitpluizen van camerabeelden is verleden tijd. Onze camera’s selecteren uit zichzelf wat belangrijk is.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_2

View in color

View in color, even in darkness: in het donker leveren de camera’s grote visuele helderheid in kleur. Geen donkere, wazige figuren. De camera’s herkennen zowel ’s nachts als overdag moeiteloos het verschil tussen personen, huisdieren en voertuigen.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_3

Integratie

De camera’s hebben een tijdloos design en kunnen heel discreet worden weggewerkt. Wij zorgen voor een optimale installatie.

In het donker visuele helderheid in kleur.

Yunite_Securitysolutions_Camera

Referenties