Ga van een oud naar een slim alarmsysteem

Een verouderd bekabeld alarmsysteem, voldoet vaak niet meer niet meer aan de huidige situatie, wensen en technologieën. Toch zijn de bestaande detectoren vaak nog waardevol en nuttig.

Schakel over op slimme beveiliging met behoud van de bestaande beveiligingsapparatuur. De integratiemodule koppelt bestaande bedrade detectoren en nieuwe uitbreidingen aan één slim alarmsysteem. Dit alles handig bedient via de gebruiksvriendelijke smartphone applicatie.

Yunite_Securitysolutions_logo_cirkel

Our clever solutions

Yunite_Securitysolutions_cijfer_1

Een tweede leven voor je detectoren

Uw bestaande detectoren werken nog perfect? Je wil ze niet veranderen omdat ze zijn geschilderd of ingewerkt? We koppelen ze slimmer en flexibeler aan het vernieuwd alarmsysteem.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_2

Voeg slimme uitbreidingen toe

Koppel nieuwe detectoren. Draadloos, zonder kap- en breekwerk. Denk niet enkel aan extra inbraak detectoren binnenshuis, maar ook buitenshuis, brand- en gaslekdetectoren, medische hulp, paniekknoppen, sirenes en klavieren.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_3

Gebruiksvriendelijke applicatie

Via de smartphone-bediening beheer je instellingen voor gebruikers en automatiseer je beveiligingsscenario's. Je bepaalt eenvoudig hoe je alarmen en systeemgebeurtenissen wil ontvangen: via push-meldingen, sms’jes of oproepen.

Geef je bedrade detectoren een tweede leven en bedien het alarm via een smartphone

Yunite_Securitysolutions_Alarm detectoren

Referenties