Trefzeker alarmsysteem

Wij bieden jou een uniek en trefzeker alarmconcept voor jouw woning of gebouw. Intelligente sensoren en camera’s beveiligen alles wat jou dierbaar is.
De binnensensoren en buitendetectie zijn amper op te merken en zijn bijzonder doeltreffend. Jouw bestaand alarmsysteem breiden we uit met de gepaste componenten. Draadloos, bekabeld of hybride.

De in- en uitschakeling van het alarmsysteem kan vanop afstand of wordt doordacht geautomatiseerd. Het systeem is huisdiervriendelijk en voorkomt valse meldingen. Bij indringing ontvang je onmiddellijk een fotomelding van de alarmtrigger. Een slimme beveiliging betekent dat er een alarm uiterst snel wordt gemeld. Ook dat sabotage van het systeem, van de internetverbinding of de elektriciteitsinstallatie niet mogelijk is.

Yunite_Securitysolutions_logo_cirkel

Our clever solutions

Yunite_Securitysolutions_cijfer_1

Meldingsproof

Je kan kiezen voor een paniekknop, beeld- of geluidsverificatie bij doormelding naar de meldkamer. Ook voor een doeltreffend meldingssysteem als jouw kluis door indringers wordt geopend. Het alarmconcept is uiterst meldingsproof en eenvoudig te bedienen.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_2

Eenvoudig bediening

Via jouw persoonlijke app op je smartphone heb je altijd het beheer in handen. Je beschikt over heel gerichte informatie. Zo heb je snel een historiek van de events. Om te voorkomen dat er een vergetelheid is en jouw pand onbewaakt achterblijft, zorgen wij voor een aangepaste automatisatie van de in- en uitschakeling.

Yunite_Securitysolutions_cijfer_3

Handige integraties

Ook een overstroming of gaslek binnen jouw gebouw wordt snel gedetecteerd. Er is tevens de mogelijkheid om brandbeveiliging in het alarmsysteem te integreren. Desgewenst wordt jouw alarmsysteem gekoppeld met jouw domoticasysteem.

Het alarmconcept is uiterst meldingsproof en eenvoudig te bedienen.

Yunite_Securitysolutions_Camera

Referenties